Secapp is een internationaal opererende staalhandelaar, opgericht in 1985. Ons bedrijf is een van de meest betrouwbare en stabiele leverancier van alle soorten metalen in Nederland.

Wij exporteren staal producten naar meer dan 30 landen in verschillende continenten zoals Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Afrika, Europa en het Verre Oosten Secapp werkt als een bulk exporteur van een breed scala van lange, ronde en platte producten en combineert deze service met een enorm aanbod van staal uit voorraad voor onmiddellijke levering.

Het bedrijf heeft als unieke vaardigheid dat het in staat is om niche producten te verhandelen door aanbod en vraag naar staal aan elkaar te koppelen waar dan ook terwereld.

Met een klein professioneel team verhandelen we ongeveer 25.000 ton staal vanuit ons kantoor in Oosterhout. Secapp is de partner bij uitstek voor producenten en afnemers van staal in alle delen van de wereld. Wij bereiken dit door sterke relaties met zowel onze leveranciers en afnemers, door het continu verbeteren van onze processen en door het toevoegen van waarde bij elke stap van idee naar werkvloer.

In aanvulling op het verhandelen van partijen overproductie en 2de keus staal, start Secapp vanaf 2016 als leverancier van 1st keus rond/hexagon en vierkant staal.

1 buiten gebouw

hal 1 IMG 6253 1 kopie

hal 1 platen IMG 6250 kopie

hal 3 IMG 6267 kopie

hal 4IMG 6261 1 kopie

hal 5 IMG 6259 kopie

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Naam
Vul uw naam in
E-mail
Vul een geldig e-mailadres in
Telefoon
Vul een telefoonnummer in
Delivery term

Invalid Input
Invalid Input
Vraag / opmerking
Invalid Input
{captcha:caption}
{captcha:body}{captcha:validation}

{captcha:description}

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.